Overname Gusella door Bakker Hydraulic Products BV

 

 In de afgelopen Jaren heeft Bakker Hydraulic Products een goede samenwerking met de firma Gusella opgebouwd.

Gusella heeft een naam opgebouwd als een leverancier van hoogwaardige poliepgrijpers en grondgrijpers voor autolaadkranen en graafmachines.

De hoogwaardige kwaliteit van onze producten is niet het enige dat onze bedrijven gemeen hebben.

Beide bedrijven hebben een historie van meerdere generaties op de markt, Bakker Hydraulic Products inmiddels al 76 jaar!

Kortom, twee bedrijven met een lange geschiedenis in het leveren van allerhande producten voor onder andere de bouw, de afval en de recycling industrie.

 

Het is dan ook met gepaste trots dat wij kunnen aankondigen dat de activiteiten en een groot deel van de medewerkers van Gusella, waaronder de heren Riccardo en Federico Gusella, zijn overgenomen door Bakker.

Deze zijn ondergebracht in ons bedrijf Gusella-Bakker Sales BV.

De activiteiten van Bakker Hydraulic Products blijven, zoals u al zo lang gewend bent, gewoon in ons bedrijf Bakker Hydraulic Products voortbestaan.

 

Gusella Bakker Sales heeft zijn vestiging in Elst, Nederland.

Via onze verkoopkantoren in Elst  Nederland  en Turijn in  Itali kunnen wij u nu nog beter van dienst zijn en u een nog uitgebreider pakket van hoogwaardige producten aanbieden.

 

 

 

 

75 jaar Bakker Bakken!

Kijk onder het tabblat foto/video voor de film van het feest.

 

 

Nieuw! "Ons"  Hydraulische snelwisselsysteem

Met trots kondigden wij op 6-9-2014 reeds aan dat wij nauw gaan samenwerken met de firma RotaQ aan de verkoop van het door hun ontwikkelde en geproduceerde hydraulische snelwisselsysteem.Inmiddels hebben wij  een film van de werking van dit schitterende product laten maken.Dit unieke hydraulische snelwisselsysteem is  een zeer welkome aanvulling op ons assortiment. Zoals in de film te zien is wordt het dankzij het RotaQ systeem  uitermate eenvoudig    om van uitrustingsstuk te wisselen.Dankzij dit hydraulische systeem bespaart u niet  alleen tijd; het  werken met dit systeem maakt het wisselen veel veiliger en minder belastend voor de chauffeur.  Hij hoeft niet  meer voor elke wissel op de wagen te klimmen.Tot onze vreugde kunnen wij u  mededelen dat wij op exclusieve  basis in diverse landen dit hydraulische snelwisselsysteem zullen verkopen.We  verheugen ons op de  samenwerking met RotaQ en kijken uit naar uw ervaringen met dit schitterende product.

 

 

 

Op onze uitnodiging voor het feest ter ere van ons 75 jarig bestaan melden we dat we een rekening hadden geopend om geld op te halen voor KIKA.

We zijn onder de indruk van de hartverwarmende reacties en gulle donaties die we namens KIKA mochten ontvangen.Graag willen wij iedereen bedanken voor zijn / haar gulle giften voor deze geweldige organisatie.

Op de rekening hebben wij tot op heden een bedrag mogen ontvangen van € 3247.39!Daarnaast heeft men op het feest nog eens € 190.49 in de collectebus gedaan voor KIKA.Ontzettend bedankt hiervoor!

 

 

  Maak uw keuze:


Nederlands English Français Español images/du.gif