Bakker Hydraulic Products

In het Gelderse Elst, in het centrum van het knooppunt Arnhem - Nijmegen op het industrieterrein "De Aam"is de vestiging van Bakker Hydraulic Products. Een moderne, dynamische onderneming, die toonaangevend is op het gebied van uitrustingsstukken voor gebruik aan autolaadkranen en grondverzetmachines.


Kwaliteit en innovatie

Het leveringsprogramma van Bakker Hydraulic Products omvat een scala aan grond- en dichte grijpers, openschalengrijpers, rotators, pallethaken, stenenklemmen, apparatuur om milieucontainers te ledigen, paalklemmen en andere specifieke hulpgereedschappen voor autolaadkranen en grondverzetmachines. Onverkort wordt vastgehouden aan het handhaven van een hoog kwaliteitsniveau. Op de Europese markt is Bakker Hydraulic Products een van de belangrijkste producenten van uitrustingsstukken voor autolaadkranen en grondverzetmachines. Deze producten, welke door Bakker Hydraulic Products in eigen huis zijn ontwikkeld, kunnen in tal van uitvoeringen worden geleverd. Bij het ontwerpen van de Bakker producten wordt in de eigen ontwerpafdeling gebruik gemaakt van de allermodernste 3-d programma's.


Veiligheid voorop

Ook op het gebied van veiligheid voldoen de producten van Bakker Hydraulic Products aan de hoogste eisen. Alle producten worden geleverd met een CE verklaring, een handleiding en een onderdelenlijst en voorzien van een uniek serienummer. De knijperbakken en stenenklemmen voor autolaadkranen worden reeds jaren uitgerust met een terugslagklep in verband met de veiligheid bij arbeidsomstandigheden. Indien mogelijk worden ook speciale grijpers gemaakt op klantenspecificatie, bijvoorbeeld hooibalengrijpers, kippenverengrijpers, mosselgrijpers enz.


Maatwerk

In de moderne productiehallen is alles berekend op het kunnen voldoen aan de wensen van de afnemers. Alle producten worden van hoogwaardige staalsoorten gefabriceerd. In eigen huis is alle vakmanschap en apparatuur aanwezig voor draaien, frezen, lassen en samenstellen van de verschillende onderdelen.


Rotators

Bakker Hydraulic Products levert naast de vele typen knijperbakken en andere apparatuur ook hydraulische en mechanische rotators met behulp waarvan de chauffeur/machinist met grote precisie zijn gereedschap kan positioneren. De hydraulische rotators zijn eindloos draaibaar zodat iedere positie te bereiken is. Rekening houdend met de te verrichten werkzaamheden en de specifieke wensen van de gebruiker heeft Bakker Hydraulic Products altijd de juiste rotator.


Onderhoud

Bakker Hydraulic Products verzorgt vanzelfsprekend ook de reparatie en het onderhoud van de door haar geleverde producten. Voor onderhoud aan producten van andere merken kunt u natuurlijk ook een beroep op Bakker Hydraulic Products doen. Zowel de vakkundige monteurs als de outillage en de service staan borg voor een snelle en vakkundige afwerking.


Disclaimer en leveringsvoorwaarden

  Maak uw keuze:


Nederlands English Français Español images/du.gif